Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Particulier
Zakelijk

Alles wat u moet weten over kunststof kozijnen


Kunststof kozijnen bieden eindeloos veel mogelijkheden. Dit kan het voor u lastig maken om de juiste beslissing te nemen. Daarom hebben wij de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Druk op het thema waar u meer informatie over wilt. In dit thema proberen we u tot in detail de technische kant van de mogelijkheden van onze kunststof kozijnen te verduidelijken.

Tips & Tricks

Op deze pagina vindt u handige tips en tricks, om u verder op weg te helpen met de plaatsing van uw kozijnen. Indien u uw vraag niet terug kunt vinden in de handleiding, neem dan contact met ons op.

  • Tips & tricks handleiding
  • Afstellen van mijn product
  • Onze handige montagerichtlijn video:

    Kan ik het ook door jullie laten opmeten?
    Helaas is het niet mogelijk om kozijnen en/of horren door ons op te laten meten. Wij werken daarnaast ook niet samen met bedrijven welke wij aan u kunnen aanbevelen. Bekijk de opmeetinstructies hoe u de kozijnen kunt opmeten.

    Zou ik advies kunnen krijgen over mijn situatie? Wij kunnen u goed op weg helpen en u adviseren met welke maten u rekening zou moeten houden. Let wel op dat u altijd eindverantwoordelijk blijft voor de meting. Wij ontvangen dan graag een foto van uw situatie met hierbij de door u berekende maten en vanaf welke punten gemeten. U kunt deze foto versturen naar: support@creon-online.eu. Let op dat de foto die u verstuurt de bestandsgrootte niet groter is dan 6 mb.