Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Tussen welk kunststof kozijn profielen kunt u kiezen?


Tussen welke profielen kunststof kozijnen kunt u kiezen?

Creon kozijnen heeft 2 verschillende type kunststof kozijnprofielen en 2 verschillende kunststof schuifpui profielen voor u beschikbaar. Elk profiel heeft zijn eigen specifieke kenmerken en uitstraling. Hieronder worden de verschillende profielen stuk voor stuk uitgelegd:

Kozijnprofiel: Creon vlak profiel

Download hieronder de technische / details tekening van het creon vlak profiel:
Technische details Creon vlak profiel

Met aanslag:
Draai/kiep of kiep kozijn
Naar binnen draaiende deuren
Naar buiten draaiende deuren

Zonder aanslag:
Draai/kiep of kiep kozijn
Naar binnen draaiende deuren
Naar buiten draaiende deuren

Creon vlak profiel

Het Creon vlak profiel is een goede keuze voor heden en toekomst. Dit profiel voldoet aan de hoogste isolatienormen van dit moment voor nieuwbouw. Daarnaast is dit profiel ook toepasbaar bij renovatie van bestaande woningen.

Details:
Het profiel is beschikbaar in de kleuren wit en crème wit. Daarnaast kunnen de ramen voorzien worden van een houtnerf folie waardoor het raam een houten uiterlijk krijgt. Dit profiel is alleen produceerbaar met een schuine las verbinding.

De diepte van dit profiel is 73 mm en is voorzien van twee rubberen afdichtingen t.b.v. de isolatie. De aanslag van dit profiel is 22 mm.

Kozijnprofiel: Creon verdiept profiel

Download hieronder de technische / details tekening van het creon verdiept profiel:
Technische details Creon vlak profiel

Met aanslag:
Draai/kiep of kiep kozijn
Naar binnen draaiende deuren
Naar buiten draaiende deuren

Zonder aanslag:
Draai/kiep of kiep kozijn
Naar binnen draaiende deuren
Naar buiten draaiende deuren

Creon verdiept profiel

Het verdiepte kozijnprofiel van Creon combineert de modernste profieltechnologie met de traditionele eisen van de Nederlandse markt. Doordat de afmetingen van het kozijnprofiel vrijwel gelijk zijn aan een standaard houten kozijn geeft dit het Creon profiel een natuurlijke uitstraling.

Technisch blijft met het systeem van Creon geen wens meer onvervuld. Bouwdiepte, kamervorming en zinvolle detailconstructies voldoen aan alle verwachtingen betreffende warmte- en geluidsisolatie, statica en inbraakpreventie.

Details:
Het Creon verdiept profiel is 115 mm diep en uitgevoerd met 5 kamers. De aanslag is 13 mm diep en 18 mm breed. Dit profiel is beschikbaar in wit en crème wit, daarnaast kunt u voor diverse houtnerf folies kiezen.

Dit profiel heeft de vertrouwde Nederlandse uitstraling en is stabiel en inbraakwerend door de toepassing van staal. Dit profiel kan alleen uitgevoerd worden met een schuine las verbinding.

Schuifpui profiel: Evolutiondrive

Details:
Download technische tekening van het onderdetail
Download technische tekening van het bovendetail
Download technische tekening van het tussendetail

Creon Schuifpui

Het EvolutionDrive profiel is systeem speciaal ontwikkeld voor schuifpuien. Dit systeem is zeer geschikt voor kleinere afmetingen en zeer aantrekkelijk in de prijs. Dit systeem bieden wij aan in de kleur wit en créme wit.

U kunt dit systeem bedienen door de klink 90 graden te draaien waarna u het systeem naar links of naar rechts kunt schuiven. Het EvolutionDrive systeem is voorzien van 3 kamers. Dit systeem is standaard voorzien van een klink en cilinder aan beide zijden. Indien de schuifpui lager is dan 1700 mm, dan bevat deze schuifpui een kruk aan beide zijden welke vanaf de binnenzijde afsluitbaar is.

Schuifpui profiel: Premidoor 76

Het Kommerling Premidoor 76 profiel is zeer robuust systeem speciaal ontwikkeld voor schuifpuien. In dit systeem is het mogelijk de schuifpui te producderen tot 5 meter breed en 2,40 meter hoog.

Premidoor

Dit systeem beschikt over een hefschuif functie. Doordat het schuivende gedeelte iets omhoog komt bij het openen, rolt het schuif gedeelte vrij licht.

Met dit systeem investeert u in gebruiksvriendelijkheid en een hoge isolatie waarde. Standaard wordt het profiel voorzien van hoogrendementsbeglazing welke een waarde heeft van 1.1 Ug (W/(m2K)). Wij raden het nadrukkelijk aan om de schuifpui te voorzien van gelaagd glas. Daarnaast is de Premidoor 76 geschikt om hier triple glas in toe te passen.

Dit systeem is standaard voorzien van een klink aan de binnenzijde en een komgreep aan de buitenzijde.

Denkt u tevens aan de plisse hordeur? Zo kunt u uw schuifpui in de zomer openen, zonder dat u vliegen binnen krijgt.

Meer informatie