• Op maat gemaakt
  • Direct online prijs
  • Slechts 5% aanbetaling
Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Levering

LEVERTIJD
Hieronder vindt u de productietijden van onze producten.

Systeem: Kommerling, K-Vision en Creon *
5 - 6 weken
Systeem: Aluminium RAL kleur
5 - 6 weken
Systeem: Aluminium geanodiseerd
6 - 7 weken
Systeem: Premiline / Premidoor (wit profiel)
6 weken
Systeem: Premiline / Premidoor (anders dan wit glad)
7 - 8 weken
Gevelbekleding en horren
2 - 3 weken
Losse onderdelen
1 tot 2 werkdagen

* M.u.v. binnenzijde renolit of voordeuren uitgevoerd in onze kunststof systemen, hier is de productietijd 7 - 8 weken.

Let op!! Bij bestellingen rond de zomervakantie en kerstvakantie kan de levertijd oplopen i.v.m. sluiting van de productie. Onze verkoop- en administratieafdeling zijn gedurende deze tijd wel geopend en bereikbaar op de standaard tijden.

STATUS VAN MIJN BESTELLING
U krijgt van Creon een orderbevestiging per e-mail, zodra uw bestelling in goede orde is ontvangen. Uw bestelling wordt na betaling in productie genomen. Bij betalen via iDeal of Paypal is dit vrijwel direct. Betalen per bankoverschrijving dient u zelf te doen. Uw bestelling wordt dan in productie genomen nadat wij uw betaling hebben ontvangen, zodra deze is ontvangen ontvangt u ook hiervan een bevestiging van ons.

Zodra uw order uit productie is wordt deze afgeleverd bij onze distributeur. Nadat uw order klaar is gezet bij onze distributeur ontvangt u een e-mail waarin u een leverafspraak of afhaalafspraak kunt inplannen.

LEVERMOMENT
De dag van levering van onze producten bij u thuis is afhankelijk van de regio waarin u woont. Benieuwd op welke dag wij bij u leveren? Neem dan contact met ons op. Onze leveringen zijn altijd op afspraak, met uitzondering van onze losse onderdelen, welke met pakketpost worden verzonden. Na het maken van de afspraak ontvangt u van ons de dag voor levering einde van de dag een e-mail met tijdsvak wanneer u uw bestelling mag verwachten. Indien er niemand aanwezig is om de bestelling in ontvangst te nemen en/of de betaling te voldoen, dan zullen er voor een nieuwe levering kosten in rekening worden gebracht.

AFHALEN
Afhalen is bij ons altijd gratis. Uw ontvangt bericht van ons wanneer uw bestelling gereed staat. Wij adviseren u om uw bestelling te komen afhalen met twee personen ten behoeve van het laden van de producten. Daarnaast is het raadzaam voldoende materialen mee te nemen ter bescherming van de producten. U kunt uw bestelling afhalen op het volgende adres:

Creon Online B.V.
Wilgehout 12
3371 KE Hardinxveld-Giessendam

Afhalen is mogelijk op donderdag en vrijdag van 8:00 - 12:00 en van 14:00 - 16:00.

VERZENDKOSTEN
Prijzen worden altijd inclusief btw vermeld en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten getoond. Voor het bezorgen van onze producten wordt eenmalig 40,- euro in rekening gebracht (m.u.v. de Waddeneilanden). U kunt bij afrekenen zelf de keuze maken om alles vooraf te betalen of 5% vooraf en het restant bij levering.

De verzendkosten voor onderdelen en/of montagematerialen die bij ons vandaan per pakketdienst worden verstuurd, bedragen € 6,75. Indien u deze producten zonder kozijn onder rembours geleverd wenst te hebben, betaald u geen € 6,75 voor de verzending maar € 20,00. Wij leveren uitsluitend in Nederland en België. De bezorging wordt verzorgd door DHL. U ontvangt van ons een track&trace code als uw product is aangemeld. Indien u niet thuis bent en het pakket niet bij de buren afgeleverd kan worden, zal de vervoerder het pakket nogmaals aanbieden. Mocht de bezorging dit maal ook niet kunnen plaatsvinden, dan zal het pakket retour gestuurd worden naar de verzender. Indien u uw order naar het buitenland vervoert wenst te hebben dient u uw eigen transportvoorziening te regelen en kunnen wij uw order bij deze transportdienst afleveren.