Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Particulier
Zakelijk

In welke kleuren kunt u uw kunststof kozijnen samenstellen?


In welke kleuren kunt u uw kunststof kozijnen bestellen?

In onze kunststof kozijnen heeft u diverse verschillende profielen zoals het Creon profiel voor de kozijnen / deuren of voor de schuifpui de profielen Premidoor en Premiline. Alle profielen zijn standaard in de massa beschikbaar in de kleuren wit (RAL 9016) en de kleur crème wit (RAL 9001). In de massa betekent dat de profielen geheel in de kleur wit c.q. crème wit zijn uitgevoerd. Aanvullend kunt u de profielenvoorzien van een houtnerf folie. De profielen van de ramen, deuren of schuifpuien worden als ware bekleed met Renolit folie. Renolit is in een aantal kleuren beschikbaar en wordt aan het profiel bevestigd.

Vaak wordt in Nederland voor aan de buitenzijde een combinatie van kleuren gebruikt. Denk hierbij aan een wit kader en een draaideel in de kleur antraciet grijs. U heeft bij Creon de keuze om zowel het kader (het vaste gedeelte) en het raam (het bewegende gedeelte) een verschillende kleur te geven.

De volgende kleuren zijn beschikbaar voor onze kozijnen:

Wit (lijkt op RAL 9016)
Crème wit (lijkt op RAL 9001)

Wit houtmotief (lijkt op RAL 9010)
Crème wit houtmotief (lijkt op RAL 9001)
Antraciet grijs houtmotief (lijkt op RAL 7016)
(donker) Groen houtmotief (lijkt op RAL 6009)
(staal) Blauw houtmotief (lijkt op RAL 5011)

Naast deze beschikbare kleuren zijn er nog tal van andere kleuren beschikbaar. Dit is enkel beschikbaar bij projectmatige afname vanaf 30 kozijnen. Indien u een andere kleur wenst, vragen wij u contact met ons op te nemen via het maatwerk formulier.

Onze kozijnen zijn onderhoudsvriendelijk en hebben in principe weinig nodig. Wij raden u aan om tijdens het glazen wassen ook de kozijnen af te nemen. Zo behoud u uw kleur beter en gaan uw kozijnen langer mee.

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan