Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Meer informatie over de betaalmogelijkheden bij Creon Kozijnen

Betalen

BETAALMOGELIJKHEDEN
 • Betaal 5% als aanbetaling vooraf en de overige 95% bij levering.
 • Betaal 100% vooraf.

 • BETALEN MET IDEAL
  U betaalt vertrouwd en veilig via internetbankieren met behulp van iDEAL.

  BETALEN MET PAYPAL
  Betaal met uw PayPal-rekening, waaraan u uw creditcard of bankrekening gekoppeld heeft. U kunt zelf bepalen of de aankopen worden afgeschreven van uw creditcard, bankrekening of PayPal-saldo.

  BETALEN PER BANKOVERSCHRIJVING
  Betaal via bankoverschrijving op (IBAN) rekeningnummer NL 56 ABNA 0524 3087 05 ter attentie van CREON-ONLINE B.V. Vermeld bij het handmatig overmaken altijd het ordernummer van uw bestelling. Dit nummer staat vermeld in uw orderbevestiging. Houdt er rekening mee dat betalen per bankoverschrijving een langere overboektijd kan hebben dan betalen via internetbankieren. Uw bestelling wordt verwerkt na ontvangst van de betaling. U ontvangt een bericht met de factuur wanneer wij uw betaling hebben ontvangen, deze komt dus pas na de aanbetaling.

  BETALEN BIJ LEVERING/ AFHALING
  U kunt uw bestelling bij levering of afhaling afrekenen bij de chauffeurs via het mobiele PIN-apparaat. Contant of met een creditcard betalen is niet mogelijk.

  Als op moment van aflevering de betaling niet kan worden voldaan, kunnen wij helaas uw order niet uitleveren en worden er opnieuw leveringskosten in rekening gebracht. Zorg dus altijd voor een passend pin-limiet. Achteraf betalen is niet mogelijk.

  ORDERBEVESTIGING
  Na uw betaling via iDEAL of PayPal ontvangt u van ons een orderbevestiging. Uw betaling is geslaagd en uw bestelling is in goede orde ontvangen. Hierna wordt uw bestelling verwerkt en naar de productie gestuurd. Indien u kiest voor een overschrijving duurt het langer voordat uw betaling bij ons binnen is en is het mogelijk dat de levering iets wordt vertraagd.

  Indien u na uw bestelling niet uw orderbevestiging heeft ontvangen, neem dan contact met ons op.

  FACTUREN
  Nadat u uw aanbetaling of het gehele bedrag heeft voldaan, ontvangt u van ons de factuur van deze betaling. Indien u heeft gekozen om het restant bij levering per pin af te rekenen, dan ontvangt u de bijbehorende factuur van onze transporteur. Op de factuur staat de btw vermeld. De eindfactuur is het aankoopbewijs van uw bestelling en biedt u garantie zoals dat staat omschreven in onze verkoopvoorwaarden.

  Heeft u een ontbrekende factuur? U kunt deze opvragen via support@creon-online.eu.