Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Welke type ventilatie roosters kunt u uit kiezen voor uw kunststof kozijnen


Ventilatieroosters

Bij ons kunt u uw kozijnen aanschaffen inclusief ventilatieroosters. Indien u een combinatie met meerdere dezelfde ramen bestelt, houdt u er dan rekening mee dat de keuze die u hier selecteert van binnenuit gezien is.

Ventilatie rooster

Voor de ventilatie gebruiken wij 2 verschillende merken roosters. Wij gebruiken het rooster Renson TC60 of Ducoton 10 voor dubbele beglazing, de Renson AR75 of Ducoklep 15 voor Triple beglazing en de Renson THM90 voor schuifpuien. De Renson TC60 is een thermisch onderbroken kleprooster voor aluminium en kunststof kozijnen met slechts 60 mm glasaftrek. De Ducoton 10 is een net iets ander type, maar heeft ook maar slechts 80 mm glasaftrek. De ventilatieroosters hebben een geperforeerd binnenrooster dat dienst doet als insectenwering. Voor meer technische specificaties kunt u terecht op de website van Renson of Duco.

De roosters zijn standaard uitgevoerd met een klein palletje aan de binnenzijde van het raam. Optioneel is het mogelijk om het rooster te voorzien van een extra stang á 1000 mm in aluminium kleur waardoor het rooster op een lager punt te bedienen is.

LET OP: De combinatie triple glas en ventilatierooster wordt door Creon niet geadviseerd. Het toepassen van triple glas voor een betere warmte-isolatie is het tegenovergestelde van het toepassen van een ventilatierooster. Indien u wenst te ventileren met een ventilatie rooster, kunt u beter voor HR++ beglazing kiezen. Indien u een betere warmte-isolatie wenst te hebben, kunt u beter kiezen voor triple glas, maar dan zonder een ventilatierooster.

Klik hier om naar de vorige pagina te gaan