• Op maat gemaakt
 • Direct online prijs
 • Slechts 5% aanbetaling
Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Kwaliteit kunststof schuifpui voor een scherpe prijs

Kunststof Schuifpui

Op maat gemaakt Direct online prijs Slechts 5% aanbetaling

Klanten waarderen Creon Kunststof Schuifpui als volgt

Rated 5/5 based on 2 customer reviews
 • Door (-)
  5/ 5stars
  "De schuifpui is van uitstekende kwaliteit. Aan alles te merken dat het een kwaliteitsproduct is. Maar tegen een scherp tarief. Onze klanten en wij zelf zijn erg blij met de pui."
 • Door (Wormer)
  5/ 5stars
  "Ziet er goed uit"

Meer reviews

Kunststof schuifpuien

Kunststof schuifdeuren zijn een aanwinst voor iedereen woning. Ze zorgen namelijk voor een goede isolatie en zijn onderhoudsarm. U hoeft ze alleen nog af en toe schoon te maken. Onze kunststof schuifpuien hebben een geweldige prijs / kwaliteit verhouding.

Soorten kunststof schuifpuien

Wij hebben drie typen kunststof schuifpuien. De Premidoor (hefschuifpui), Premiline (schuifraam) en een kiep schuifpui. De Premidoor is een robuuste kunststof schuifpui welke in grote afmetingen verkrijgbaar is. Deze hef schuifpui hebben we ook in een dubbele variant. De Premiline is geschikt voor kleinere openingen en de kiep schuifpui is beschikbaar in de profielen waarin wij ook de kozijnen leveren.

Bestel eenvoudig bij Creon Kozijnen

Wij willen het u zo makkelijk mogelijk maken om te bestellen en daarom hebben wij de eenvoudige schuifpuien calculator gecreëerd. U klikt in de catalogus uw type deur aan, vult uw maten in en u ziet direct de prijs. Zet uw product in uw winkelmandje en betaal slechts 5% aan. De rest betaalt u pas bij levering.

Heeft u toch net wat meer hulp nodig? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu. Mocht onze website niet de combinatie bieden die u nodig heeft? Wij kunnen de mogelijkheden voor u bekijken en een maatwerk offerte aanbieden.

Tevens kunt u de schuifpuien bekijken in onze virtuele showroom. Toch liever langskomen? Maak dan een afspraak via 0184 - 670 670.

Technische informatie

Heeft u technische vragen over de kunststof schuifpuien? Bijvoorbeeld vragen over de profielen of het glas? U vindt meer informatie op onze technische pagina.

Contact

Wilt u meer informatie over een product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur een e-mail met uw situatie en wensen naar support@creon-online.eu.