• Op maat gemaakt
 • Direct online prijs
 • Slechts 5% aanbetaling
Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Kunststof kozijn: Draai / kiep raam alleen beschikbaar in uitstekende kwaliteit

Kunststof kozijn: Draai / kiep raam alleen beschikbaar in uitstekende kwaliteit

Draai/kiep kunststof kozijn

Bestel een monster

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Klik hier om een monster te bestellen

Draai / kiep kozijn

€ 179,03
€ 179,03
Buitenwerkse breedte in mm*
Buitenwerkse hoogte in mm*
Type profiel*
Aanslag*
Kleur (binnenkant)*
Kleur profiel (buitenkant)*
Kleur bewegende delen (buitenkant)*
Type glas (hr++)*
Ventilatie rooster*
Draairichting / Volgorde*
Inzethor*
Kruk*
Roeden*
Voorboren (gratis)*
Totaalprijs (Alle prijzen zijn per stuk en inclusief BTW)
€ 179,03
loading...

Bestel een monster

Wilt u de kleur eerst in het echt zien? Klik hier om een monster te bestellen

Kunststof kozijnen: draai / kiep raam

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bedenk u dan geen moment en kijk wat uw kunststof kozijn zal moeten kosten bij Creon Kozijnen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. Dit draai / kiep kunststof kozijn bieden wij u aan voor de laagste prijs van Nederland, maar uiteraard wel tegen uitstekende kwaliteit. Nooit meer verven en schilderen, maar wel met een top isolatiewaarde.

Specificaties:

 • Minimum breedte: 500 mm;
 • Maximum breedte: 1500 mm;
 • Minimum hoogte: 600 mm;
 • Maximum hoogte: 2400 mm;
 • Let op dat de breedte maximaal de hoogte mag zijn + 25%. Voorbeeld: de minimale hoogte bij een breedte van 1000 mm is 800 mm;
 • Wij adviseren een maximale breedte van het draai/kiep raam van 1200 mm breed. Indien breder is de kans groot dat het hang- en sluitwerk vaker bijgesteld moet worden. Als alternatief voor deze breedte adviseren wij u een draai/kiep - draai/kiep kozijn.

Wilt u een raam bestellen met grotere afmetingen dan bovenstaande? Geen probleem, neem contact met ons op via het maatwerk formulier.

Wilt u graag meer algemene technische informatie over profielen, het beschikbare glas, kleuren of andere technische aspecten van de kunststof kozijnen, kijk dan snel op technische informatie over kozijnen.

Wilt u eerst graag het materiaal en de kleur in het echt zien? Dat begrijpen wij! U kunt daarom een monster bestellen van uw product.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 0184-760760 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Reviews

Rated 5 / 5 based on 61 customer reviews
Door
5 5
"Prima service, en een snelle levering,kan niet anders zeggen. TOP"
Door
5 5
"We waren eerst bezig met een ander bedrijf, maar daar schrokken we van de prijs. Bij Creon waren we maar de helft kwijt! Het online bestellen is uniek, je moet alleen zelf geen meetfout maken. Maar tien procent aanbetalen is erg fijn. Na het bestellen is het kozijn supersnel klaar. Het ophalen in Sliedrecht was voor ons ook handig. Bij het bedrijf waar je het kozijn op kunt halen wordt je buitengewoon vriendelijk, rustig en snel geholpen. Het monteren was voor mij (ervaren klusser) erg eenvoudig. We zijn erg tevreden met het resultaat. Als ik nog eens een kozijn nodig heb, hoef ik niet meer te zoeken."
Door
5 5
"Onlangs bij Creon 2 kunstof kozijnen besteld, na een snelle levering hebben we de kozijnen mogen ontvangen. Na montage van de kozijnen kwamen we erachter dat er een foutje in de maatvoering was, dit is keurig opgelost door Creon die een nieuw kozijn hebben afgeleverd. Kozijnen zijn echt van Top kwalitiet , makkelijk te bestellen en te monteren. Voor maatwerk , informatie en vragen wordt je ook goed en snel geholpen, al met al een Top product voor een scherpe prijs. Volgende kozijnen zullen zeker bij Creon vandaan komen. "
Door
5 5
"Als aannemer is het extra belangrijk dat de producten goed zijn, vanwege de tevredenheid van je eigen klanten. Het feit dat we ze blijven bestellen spreekt voor zich!"
Door
5 5
"Voor mijn verbouwing inmiddels in totaal 6 kozijnen besteld bij Creon. Goed service , goed kwaliteit en netjes volgens afspraken afgeleverd. Het monteren is snel te doen en de kozijnen zijn lekker stug en goed van kwaliteit!"
Door
5 5
"Onlangs hebben we bij Creon kozijnen besteld. De kozijnen zijn van goede kwaliteit en de levering ging perfect. Bevestiging materiaal waren ze vergeten, maar na 1 e-mail was dat alweer opgelost! Dit is voor iedereen aan te raden."
Door
5 5
"Goede service en afspraken nakomen. Keurig monsterdelen opgevraag en direct ontvangen. Maatvoering klopt en levering is accuraat. Goed bedrijf. Zeker een aanrader. Prijstechnisch ook erg scherp."
Door
5 5
"Allereerst een lage prijs en toch goede kwaliteit. Kleine kanttekening is dat er een kras op het glas zat, ik raad Creon dan ook aan om een folie op het glas te plakken voor verzending. Verder was men vergeten het handvat bij te leveren, maar dat had ik de volgende dag binnen, al met al voor herhaling vatbaar!"
Door
5 5
"22 kozijnen geleverd gekregen, inmiddels een deel gemonteerd en ik moet zeggen dat de kwaliteit top is. Nog beter de service (bevestigingsmateriaal nageleverd) is top en hulp met allerhande vragen wordt binnen enkele dagen gegeven!"
Door
5 5
"Alleen maar lof en ik ben blij dat er nog zulke fijne bedrijven bestaan. Ik wens ze het het allerbeste toe. Raad het iedereen aan."
Door
5 5
"Nieuwe kozijnen besteld 5 stuks voor boven alles besteld, en af laten leveren. zien er perfect en zeer mooi uit. heb deze zelf geplaatst. en ingemeten passen perfect., prijs en service perfect. altijd vriendelijk zeker voor iedereen aan te raden."
Door
5 5
"vlotte afhandeling en correkte levering tegen prima prijzen, ik ben zeer tevreden! graag weer!"
Door
5 5
"vlotte afhandeling en correkte levering tegen prima prijzen, ik ben zeer tevreden! graag weer!"
Door
5 5
"goed product ,tevreden klant"
Door
5 5
"Goed geholpen met een keuze van een Maatwerkkozijn met een deur erin, snelle levering. aanrader waard. "
Door
5 5
"Goede service en een snelle levering! Ook een aanrader in combinatie met de montage van Theo den Breejen timmerwerken."
Door
5 5
"Ben zeer tevreden. Alles klopt en ziet er zeer goed uit. Prima service en snelle levering. Zeker een aanrader voor iedereen."
Door
5 5
"Ben zeer tevreden. Alles klopt en ziet er zeer goed uit. Prima service en snelle levering. Zeker een aanrader voor iedereen."
Door
5 5
"Correcte levering, goed product en concurrerend. Ik ben zeer tevreden. "
Door
5 5
"Top ik vind het helemaal goed gegaan. En in de toekomst gaan wij nog meer kunststof bestellen. "
Door
5 5
"Ben nog steeds na jaren tevreden over het geleverde product. Mn klanten zijn ook zeer tevreden over snelle levertijden en kwalitijd De medewerkers zijn ook altijd vriendelijk en prijs kwalitijd is top"
Door
5 5
"Had eerst wat moeite met kozijnen bestellen via internet. Maar dat hoeft zeker niet!! 5% aanbetaling is voldoende en de kozijnen zijn prachtig!! Super hang- en sluitwerk en prima afwerking!! Een aanrader voor iedereen!!!!!"
Door
5 5
"correcte levering ben zeer tevreden, klein minpuntje; de levering zou 4á5 weken zijn dat werd 6 weken(voor de planning vervelend!) bestel zeker weer."
Door
5 5
"correcte levering ben zeer tevreden zeker aan te raden voor degene die nog nooit via internet hebben besteld, het is vertrouwd!!"
Door
5 5
"geleverd met barst in een ruit maar direct een nieuwe mee gestuurd goede service"
Door
5 5
"Goede service, snelle levering voor herhaling vatbaar!"
Door
5 5
"Prima en goed passend wc raam. Ook de klantenservice reageert snel en denkt constructief mee bij het opmaken van de bestelling. "
Door
5 5
"perfect kozijn/goede service"
Door
5 5
"zeer tevreden, snelle levering prachtig kozijn"
Door
5 5
"Was eerst een beetje bang voor de kwaliteit omdat ik normaal niet naar de goedkoopste kijk, maar heb hem nu netjes afgeleverd gekregen en mijn argwaan bleek helemaal voor niets te zijn geweest. Prijs kwaliteit is deze kozijn prima en beter dan ik had verwacht , dus volgende keer zeker weer creon."
Door
5 5
"3 gealan draai kiep ramen besteld, ramen in goede staat geleverd en fijn contact met klantenservice. "
Door
5 5
"komen afspraken na, goed product, bestel de volgende kozijnen weer bij Creon"
Door
5 5
"zeer goed bedrijf alles goed geregeld"
Door
5 5
"zeer goed bedrijf alles goed geregeld"
Door
5 5
"We hadden eerst zoiets van 'kan dit wel?', want kozijnen bestellen via Creon kwam zooooveel goedkoper uit dan elders. Maar inmiddels zit bijna ons hele huis in het kunsstof, voor -ik denk- een derde van wat je elders zou betalen."
Door
5 5
"Tot nu toe alleen aluminium puien besteld en heel tevreden over kwaliteit en communicatie. "
Door
5 5
"zeer goed aan te raden goede kwaliteit kozijnen, klein minpuntje levering 4 weken dat werden er 6"
Door
5 5
"goede begeleiding bij speciale bestellingen, afhandeling volgens afspraak, we handen kleine probleempjes, maar deze werden correct en snel behandeld, goed bereikbaar ook bij problemen en ze bellen altijd terug."
Door
5 5
"goede begeleiding bij speciale bestellingen, afhandeling volgens afspraak, we handen kleine probleempjes, maar deze werden correct en snel behandeld, goed bereikbaar ook bij problemen en ze bellen altijd terug."
Door
5 5
"Degelijke ramen. Ik heb de ramen geplaatst in een bestaand hardhouten kozijn sponningdiepte 40mm. Deze aan de binnenzijde door aanbrengen latten van 30mm tot sponningdiepte 70mm gebracht. tochtband aanbrengen,ramen plaatsen en dunne afwerklatjes plaatsen. Klaar. Ik bestel deze maand nog 4 ramen voor mijn nieuwe kozijn wat nog geplaatst gaat worden.Tevreden"
Door
5 5
"Bij Creon mijn eerste kozijn besteld om eerst eens te kijken hoe dit beviel. Na snelle levering ( lees ophalen in Sliedrecht )het kozijn gecontroleerd op afmetingen. Natuurlijk was dit op de millimeter nauwkeurig Omdat dit het eerste kozijn was dat ik zou gaan monteren even de kat uit de boom gekeken. Perfect kozijn geworden. Mijn volgende bestelling is na alles goed ingemeten te hebben bestaan uit 11 kozijnen 1 voordeur en 1x een balkon deur. Ik ben zeer tevreden."
Door
5 5
"4x Gealan kozijnen besteld en geleverd gekregen. Alles top behalve dat het glas er al in zat en niet op een aparte bok geleverd wordt. Je moet het glas er dus zelf weer uit halen met extra kans op beschadigingen als gevolg. Verder wordt er een normale transporteur gebruikt en die heeft geen kraan, dus de spullen kunnen niet in je tuin gehesen worden. Hou daar even rekening mee. Al met al zeer tevreden voor het geld. Groeten, Bas"
Door
5 5
"Goede email/tel communicatie. Transport was goed alles mooi bij elkaar verpakt met de ruiten er in, je ziet dat alles klopt. erg te freden er over"
Door
5 5
"goede uitleg op de site, makkelijk te plaatsen de rolluiken "
Door
5 5
"goede uitleg op de site, makkelijk te plaatsen de rolluiken "
Door
5 5
"goede uitleg op de site, makkelijk te plaatsen de rolluiken "
Door
5 5
"alle goed geregeld door creon Alleen de bezorg dienst is slecht "
Door
5 5
"Snel geleverd zeer tevreden volgende kozijnen worden weer door creon geleverd klanten zijn zeer tevrede. Gr, Richard "
Door
5 5
"De kozijnen zijn in prima prijs-kwaliteit. Echter liet ik de kozijnen (3 ramen, 2 deuren en keralit) bezorgen en dit werd letterlijk op de stoep gezet. Als jongedame alleen thuis, was dit alles behalve handig en is het fijn te weten dat ze dit niet eens in de schuur (voorkant huis) neerzetten. Tevens hoor je pas een dag vooraf hoelaat ze de dag erna komen leveren. Weinig flexibiliteit is er dus met het bezorgen voor 80euro al zeg ik het zelf. Verder alles netjes in orde. "
Door
5 5
"1 x Kozijn geleverd gekregen Best tevreden Kleine beschadiging op gekleurde profiel ( buitenzijde)"
Door
5 5
"3 kozijnen besteld en zelf opgehaald. Was prima te doen. Kozijnen exact volgens de maten die opgegeven waren en zagen er prima uit. Inmiddels zelf geplaatst wat prima is gegaan. Aanrader in prijs en kwaliteit."
Door
5 5
"meerdere malen kozijnen besteld. goede prijs-kwaliteit-verhouding, beetje lange levertijd"
Door
5 5
"Prima product, voldoet uitstekend. En ... laag in prijs. Ook nog eerder geleverd dan verwacht. We hebben nu een ideale achterdeur waar eerst een klein raampje zat. Ook perfecte telefonische service."
Door
5 5
"Wij hebben een aantal kozijnen, een balkondeur en een schuifpui besteld. Alles kwam tegelijk aan, wel wat later dan verwacht (hou daar dus rekening mee). De vrachtwagen van de transporteur was niet echt ingericht op zo'n grote lading, dus het was behoorlijk lastig en riskant om alles eruit te krijgen. Gelukkig waren er twee man bij die goed geholpen hebben. Onze kozijnen zijn van Trocal, niet het laatste model, maar dat kan ook niet voor die prijs. Inmiddels is alles gemonteerd en het ziet er perfect uit. Ook de maten waren perfect, zelfs van de kozijnen met een ronde bovenkant. Fijn ook dat zowel de schuifpui als de balkondeur aan beide kanten van veiligheidsglas zijn voorzien. Service is goed, vragen per mail worden direct beantwoord. Afgezien van het angstzweet bij de levering zijn wij erg tevreden. Inmiddels hebben we ook nog een voordeur besteld."
Door
5 5
"Goede kwaliteit kozijnen, ik plaats al 12 jaar kozijnen. Service en leveringen gaan allemaal heel soepel. Ik blijf hier kozijnen bestellen"
Door
5 5
"Ik heb gewoon een goed product gekregen, dat precies van maatvoering is en een super prijs kwaliteit verhouding heeft, verder werd ik vriendelijk geholpen als ik vragen over iets had. Ik heb 35 jaar in dit vak gewerkt dus vergelijking met vele anderen, super product! "
Door
5 5
"Drietal draaikiepramen besteld. Netjes op tijd geleverd. Zeer goede kwaliteit. Aannemer was onder de indruk. Veel uitleg bij plaatsen etc. Wellicht handig om bij elk raam ook de optionele extra's erbij te noemen (vergeten direct mee te bestellen). "
Door
5 5
"Had 2 kozijnen besteld Zag er goed uit en de maten waren ook precies zoals ik had aangegeven ook de toebehoren waren pas gemaakt en de levering verliep vlot Daarvoor me dank zijn er blij mee"
Door
5 5
"2 maal kozijn besteld, type stolp, trippel glas. Maatwerk was prima in orde en ook de kleuren waren exact. Inbouwen was geen probleem met het advies van Creon. De accessoires worden ook goed geadviseerd. Ben van plan de rest van het huis van het zelfde product te voorzien"
Door
5 5
"Voor 2 nieuw in eigen beheer te bouwen woningen het volledige raam ,schuifpuien en deurenprogramma bij Creon besteld,alle gemaakte afspraken zijn nagekomen ,aflevering was op tijd en netjes voor de deur afgeleverd, service I.v.m. Gebroken glas en glaslatbreuk was perfect! Alles past en ziet er top uit.Ik kan Creon van harte aanbevelen!!"
Door
5 5
"Ik moet nog gaan bestellen, maar als de kozijnen zijn zoals de telefonische service die ik net heb gekregen van Chantal, kan ik niet wachten met bestellen. Snel een goed antwoord gekregen op al mijn vragen die ik niet altijd even duidelijk stelde, Geduld bij het uitleggen tot zelfs ik het snapte, echt Top, mijn compliment Chantal "

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *


Bekijk in de video hoe u online uw kunststof kozijnen bestelt


Bekijk in de video hoe u kunststof kozijnen met aanslag monteert

  Levertijden:

 • Systeem: Creon 4 - 8 weken
 • Bij bestellingen rond de jaarwisseling kan de levertijd oplopen met 2 weken i.v.m. sluiting van de productie. Voor administratie, technische of verkoopvragen is Creon gedurende deze periode geopend.

Prijzen

Prijzen worden altijd inclusief BTW vermeldt en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten getoond.

Bekijk in de video hoe u kozijnen met aanslag monteert

Beschrijving

Kunststof kozijnen: draai / kiep raam

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe? Bedenk u dan geen moment en kijk wat uw kunststof kozijn zal moeten kosten bij Creon Kozijnen. Ideaal voor bijvoorbeeld uw slaapkamer. Dit draai / kiep kunststof kozijn bieden wij u aan voor de laagste prijs van Nederland, maar uiteraard wel tegen uitstekende kwaliteit. Nooit meer verven en schilderen, maar wel met een top isolatiewaarde.

Specificaties:

 • Minimum breedte: 500 mm;
 • Maximum breedte: 1500 mm;
 • Minimum hoogte: 600 mm;
 • Maximum hoogte: 2400 mm;
 • Let op dat de breedte maximaal de hoogte mag zijn + 25%. Voorbeeld: de minimale hoogte bij een breedte van 1000 mm is 800 mm;
 • Wij adviseren een maximale breedte van het draai/kiep raam van 1200 mm breed. Indien breder is de kans groot dat het hang- en sluitwerk vaker bijgesteld moet worden. Als alternatief voor deze breedte adviseren wij u een draai/kiep - draai/kiep kozijn.

Wilt u een raam bestellen met grotere afmetingen dan bovenstaande? Geen probleem, neem contact met ons op via het maatwerk formulier.

Wilt u graag meer algemene technische informatie over profielen, het beschikbare glas, kleuren of andere technische aspecten van de kunststof kozijnen, kijk dan snel op technische informatie over kozijnen.

Wilt u eerst graag het materiaal en de kleur in het echt zien? Dat begrijpen wij! U kunt daarom een monster bestellen van uw product.

Contact

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op via 0184-760760 of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Reviews

Schrijf uw eigen review

Hoe waardeert u dit product? *


Door
5 5
"Prima service, en een snelle levering,kan niet anders zeggen. TOP"
Door
5 5
"We waren eerst bezig met een ander bedrijf, maar daar schrokken we van de prijs. Bij Creon waren we maar de helft kwijt! Het online bestellen is uniek, je moet alleen zelf geen meetfout maken. Maar tien procent aanbetalen is erg fijn. Na het bestellen is het kozijn supersnel klaar. Het ophalen in Sliedrecht was voor ons ook handig. Bij het bedrijf waar je het kozijn op kunt halen wordt je buitengewoon vriendelijk, rustig en snel geholpen. Het monteren was voor mij (ervaren klusser) erg eenvoudig. We zijn erg tevreden met het resultaat. Als ik nog eens een kozijn nodig heb, hoef ik niet meer te zoeken."
Door
5 5
"Onlangs bij Creon 2 kunstof kozijnen besteld, na een snelle levering hebben we de kozijnen mogen ontvangen. Na montage van de kozijnen kwamen we erachter dat er een foutje in de maatvoering was, dit is keurig opgelost door Creon die een nieuw kozijn hebben afgeleverd. Kozijnen zijn echt van Top kwalitiet , makkelijk te bestellen en te monteren. Voor maatwerk , informatie en vragen wordt je ook goed en snel geholpen, al met al een Top product voor een scherpe prijs. Volgende kozijnen zullen zeker bij Creon vandaan komen. "
Door
5 5
"Als aannemer is het extra belangrijk dat de producten goed zijn, vanwege de tevredenheid van je eigen klanten. Het feit dat we ze blijven bestellen spreekt voor zich!"
Door
5 5
"Voor mijn verbouwing inmiddels in totaal 6 kozijnen besteld bij Creon. Goed service , goed kwaliteit en netjes volgens afspraken afgeleverd. Het monteren is snel te doen en de kozijnen zijn lekker stug en goed van kwaliteit!"
Door
5 5
"Onlangs hebben we bij Creon kozijnen besteld. De kozijnen zijn van goede kwaliteit en de levering ging perfect. Bevestiging materiaal waren ze vergeten, maar na 1 e-mail was dat alweer opgelost! Dit is voor iedereen aan te raden."
Door
5 5
"Goede service en afspraken nakomen. Keurig monsterdelen opgevraag en direct ontvangen. Maatvoering klopt en levering is accuraat. Goed bedrijf. Zeker een aanrader. Prijstechnisch ook erg scherp."
Door
5 5
"Allereerst een lage prijs en toch goede kwaliteit. Kleine kanttekening is dat er een kras op het glas zat, ik raad Creon dan ook aan om een folie op het glas te plakken voor verzending. Verder was men vergeten het handvat bij te leveren, maar dat had ik de volgende dag binnen, al met al voor herhaling vatbaar!"
Door
5 5
"22 kozijnen geleverd gekregen, inmiddels een deel gemonteerd en ik moet zeggen dat de kwaliteit top is. Nog beter de service (bevestigingsmateriaal nageleverd) is top en hulp met allerhande vragen wordt binnen enkele dagen gegeven!"
Door
5 5
"Alleen maar lof en ik ben blij dat er nog zulke fijne bedrijven bestaan. Ik wens ze het het allerbeste toe. Raad het iedereen aan."
Door
5 5
"Nieuwe kozijnen besteld 5 stuks voor boven alles besteld, en af laten leveren. zien er perfect en zeer mooi uit. heb deze zelf geplaatst. en ingemeten passen perfect., prijs en service perfect. altijd vriendelijk zeker voor iedereen aan te raden."
Door
5 5
"vlotte afhandeling en correkte levering tegen prima prijzen, ik ben zeer tevreden! graag weer!"
Door
5 5
"vlotte afhandeling en correkte levering tegen prima prijzen, ik ben zeer tevreden! graag weer!"
Door
5 5
"goed product ,tevreden klant"
Door
5 5
"Goed geholpen met een keuze van een Maatwerkkozijn met een deur erin, snelle levering. aanrader waard. "
Door
5 5
"Goede service en een snelle levering! Ook een aanrader in combinatie met de montage van Theo den Breejen timmerwerken."
Door
5 5
"Ben zeer tevreden. Alles klopt en ziet er zeer goed uit. Prima service en snelle levering. Zeker een aanrader voor iedereen."
Door
5 5
"Ben zeer tevreden. Alles klopt en ziet er zeer goed uit. Prima service en snelle levering. Zeker een aanrader voor iedereen."
Door
5 5
"Correcte levering, goed product en concurrerend. Ik ben zeer tevreden. "
Door
5 5
"Top ik vind het helemaal goed gegaan. En in de toekomst gaan wij nog meer kunststof bestellen. "
Door
5 5
"Ben nog steeds na jaren tevreden over het geleverde product. Mn klanten zijn ook zeer tevreden over snelle levertijden en kwalitijd De medewerkers zijn ook altijd vriendelijk en prijs kwalitijd is top"
Door
5 5
"Had eerst wat moeite met kozijnen bestellen via internet. Maar dat hoeft zeker niet!! 5% aanbetaling is voldoende en de kozijnen zijn prachtig!! Super hang- en sluitwerk en prima afwerking!! Een aanrader voor iedereen!!!!!"
Door
5 5
"correcte levering ben zeer tevreden, klein minpuntje; de levering zou 4á5 weken zijn dat werd 6 weken(voor de planning vervelend!) bestel zeker weer."
Door
5 5
"correcte levering ben zeer tevreden zeker aan te raden voor degene die nog nooit via internet hebben besteld, het is vertrouwd!!"
Door
5 5
"geleverd met barst in een ruit maar direct een nieuwe mee gestuurd goede service"
Door
5 5
"Goede service, snelle levering voor herhaling vatbaar!"
Door
5 5
"Prima en goed passend wc raam. Ook de klantenservice reageert snel en denkt constructief mee bij het opmaken van de bestelling. "
Door
5 5
"perfect kozijn/goede service"
Door
5 5
"zeer tevreden, snelle levering prachtig kozijn"
Door
5 5
"Was eerst een beetje bang voor de kwaliteit omdat ik normaal niet naar de goedkoopste kijk, maar heb hem nu netjes afgeleverd gekregen en mijn argwaan bleek helemaal voor niets te zijn geweest. Prijs kwaliteit is deze kozijn prima en beter dan ik had verwacht , dus volgende keer zeker weer creon."
Door
5 5
"3 gealan draai kiep ramen besteld, ramen in goede staat geleverd en fijn contact met klantenservice. "
Door
5 5
"komen afspraken na, goed product, bestel de volgende kozijnen weer bij Creon"
Door
5 5
"zeer goed bedrijf alles goed geregeld"
Door
5 5
"zeer goed bedrijf alles goed geregeld"
Door
5 5
"We hadden eerst zoiets van 'kan dit wel?', want kozijnen bestellen via Creon kwam zooooveel goedkoper uit dan elders. Maar inmiddels zit bijna ons hele huis in het kunsstof, voor -ik denk- een derde van wat je elders zou betalen."
Door
5 5
"Tot nu toe alleen aluminium puien besteld en heel tevreden over kwaliteit en communicatie. "
Door
5 5
"zeer goed aan te raden goede kwaliteit kozijnen, klein minpuntje levering 4 weken dat werden er 6"
Door
5 5
"goede begeleiding bij speciale bestellingen, afhandeling volgens afspraak, we handen kleine probleempjes, maar deze werden correct en snel behandeld, goed bereikbaar ook bij problemen en ze bellen altijd terug."
Door
5 5
"goede begeleiding bij speciale bestellingen, afhandeling volgens afspraak, we handen kleine probleempjes, maar deze werden correct en snel behandeld, goed bereikbaar ook bij problemen en ze bellen altijd terug."
Door
5 5
"Degelijke ramen. Ik heb de ramen geplaatst in een bestaand hardhouten kozijn sponningdiepte 40mm. Deze aan de binnenzijde door aanbrengen latten van 30mm tot sponningdiepte 70mm gebracht. tochtband aanbrengen,ramen plaatsen en dunne afwerklatjes plaatsen. Klaar. Ik bestel deze maand nog 4 ramen voor mijn nieuwe kozijn wat nog geplaatst gaat worden.Tevreden"
Door
5 5
"Bij Creon mijn eerste kozijn besteld om eerst eens te kijken hoe dit beviel. Na snelle levering ( lees ophalen in Sliedrecht )het kozijn gecontroleerd op afmetingen. Natuurlijk was dit op de millimeter nauwkeurig Omdat dit het eerste kozijn was dat ik zou gaan monteren even de kat uit de boom gekeken. Perfect kozijn geworden. Mijn volgende bestelling is na alles goed ingemeten te hebben bestaan uit 11 kozijnen 1 voordeur en 1x een balkon deur. Ik ben zeer tevreden."
Door
5 5
"4x Gealan kozijnen besteld en geleverd gekregen. Alles top behalve dat het glas er al in zat en niet op een aparte bok geleverd wordt. Je moet het glas er dus zelf weer uit halen met extra kans op beschadigingen als gevolg. Verder wordt er een normale transporteur gebruikt en die heeft geen kraan, dus de spullen kunnen niet in je tuin gehesen worden. Hou daar even rekening mee. Al met al zeer tevreden voor het geld. Groeten, Bas"
Door
5 5
"Goede email/tel communicatie. Transport was goed alles mooi bij elkaar verpakt met de ruiten er in, je ziet dat alles klopt. erg te freden er over"
Door
5 5
"goede uitleg op de site, makkelijk te plaatsen de rolluiken "
Door
5 5
"goede uitleg op de site, makkelijk te plaatsen de rolluiken "
Door
5 5
"goede uitleg op de site, makkelijk te plaatsen de rolluiken "
Door
5 5
"alle goed geregeld door creon Alleen de bezorg dienst is slecht "
Door
5 5
"Snel geleverd zeer tevreden volgende kozijnen worden weer door creon geleverd klanten zijn zeer tevrede. Gr, Richard "
Door
5 5
"De kozijnen zijn in prima prijs-kwaliteit. Echter liet ik de kozijnen (3 ramen, 2 deuren en keralit) bezorgen en dit werd letterlijk op de stoep gezet. Als jongedame alleen thuis, was dit alles behalve handig en is het fijn te weten dat ze dit niet eens in de schuur (voorkant huis) neerzetten. Tevens hoor je pas een dag vooraf hoelaat ze de dag erna komen leveren. Weinig flexibiliteit is er dus met het bezorgen voor 80euro al zeg ik het zelf. Verder alles netjes in orde. "
Door
5 5
"1 x Kozijn geleverd gekregen Best tevreden Kleine beschadiging op gekleurde profiel ( buitenzijde)"
Door
5 5
"3 kozijnen besteld en zelf opgehaald. Was prima te doen. Kozijnen exact volgens de maten die opgegeven waren en zagen er prima uit. Inmiddels zelf geplaatst wat prima is gegaan. Aanrader in prijs en kwaliteit."
Door
5 5
"meerdere malen kozijnen besteld. goede prijs-kwaliteit-verhouding, beetje lange levertijd"
Door
5 5
"Prima product, voldoet uitstekend. En ... laag in prijs. Ook nog eerder geleverd dan verwacht. We hebben nu een ideale achterdeur waar eerst een klein raampje zat. Ook perfecte telefonische service."
Door
5 5
"Wij hebben een aantal kozijnen, een balkondeur en een schuifpui besteld. Alles kwam tegelijk aan, wel wat later dan verwacht (hou daar dus rekening mee). De vrachtwagen van de transporteur was niet echt ingericht op zo'n grote lading, dus het was behoorlijk lastig en riskant om alles eruit te krijgen. Gelukkig waren er twee man bij die goed geholpen hebben. Onze kozijnen zijn van Trocal, niet het laatste model, maar dat kan ook niet voor die prijs. Inmiddels is alles gemonteerd en het ziet er perfect uit. Ook de maten waren perfect, zelfs van de kozijnen met een ronde bovenkant. Fijn ook dat zowel de schuifpui als de balkondeur aan beide kanten van veiligheidsglas zijn voorzien. Service is goed, vragen per mail worden direct beantwoord. Afgezien van het angstzweet bij de levering zijn wij erg tevreden. Inmiddels hebben we ook nog een voordeur besteld."
Door
5 5
"Goede kwaliteit kozijnen, ik plaats al 12 jaar kozijnen. Service en leveringen gaan allemaal heel soepel. Ik blijf hier kozijnen bestellen"
Door
5 5
"Ik heb gewoon een goed product gekregen, dat precies van maatvoering is en een super prijs kwaliteit verhouding heeft, verder werd ik vriendelijk geholpen als ik vragen over iets had. Ik heb 35 jaar in dit vak gewerkt dus vergelijking met vele anderen, super product! "
Door
5 5
"Drietal draaikiepramen besteld. Netjes op tijd geleverd. Zeer goede kwaliteit. Aannemer was onder de indruk. Veel uitleg bij plaatsen etc. Wellicht handig om bij elk raam ook de optionele extra's erbij te noemen (vergeten direct mee te bestellen). "
Door
5 5
"Had 2 kozijnen besteld Zag er goed uit en de maten waren ook precies zoals ik had aangegeven ook de toebehoren waren pas gemaakt en de levering verliep vlot Daarvoor me dank zijn er blij mee"
Door
5 5
"2 maal kozijn besteld, type stolp, trippel glas. Maatwerk was prima in orde en ook de kleuren waren exact. Inbouwen was geen probleem met het advies van Creon. De accessoires worden ook goed geadviseerd. Ben van plan de rest van het huis van het zelfde product te voorzien"
Door
5 5
"Voor 2 nieuw in eigen beheer te bouwen woningen het volledige raam ,schuifpuien en deurenprogramma bij Creon besteld,alle gemaakte afspraken zijn nagekomen ,aflevering was op tijd en netjes voor de deur afgeleverd, service I.v.m. Gebroken glas en glaslatbreuk was perfect! Alles past en ziet er top uit.Ik kan Creon van harte aanbevelen!!"
Door
5 5
"Ik moet nog gaan bestellen, maar als de kozijnen zijn zoals de telefonische service die ik net heb gekregen van Chantal, kan ik niet wachten met bestellen. Snel een goed antwoord gekregen op al mijn vragen die ik niet altijd even duidelijk stelde, Geduld bij het uitleggen tot zelfs ik het snapte, echt Top, mijn compliment Chantal "
Video

Bekijk in de video hoe u online uw kunststof kozijnen bestelt


Bekijk in de video hoe u kunststof kozijnen met aanslag monteert

Levertijd

  Levertijden:

 • Systeem: Creon 4 - 8 weken
 • Bij bestellingen rond de jaarwisseling kan de levertijd oplopen met 2 weken i.v.m. sluiting van de productie. Voor administratie, technische of verkoopvragen is Creon gedurende deze periode geopend.

Prijzen

Prijzen worden altijd inclusief BTW vermeldt en exclusief verzendkosten. In de winkelwagen wordt de totaalprijs inclusief verzendkosten getoond.

Montage

Bekijk in de video hoe u kozijnen met aanslag monteert