Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Particulier
Zakelijk

Kleur mogelijkheden aluminium kozijnen


Kleuren en type lak

 • De mogelijkheden bij aluminium zijn zeer groot. Wij kunnen de kozijnen namelijk uitvoeren in elke RAL kleur naar keuze. Naast alle RAL kleuren kunnen wij de kozijnen ook blank geanodiseerd leveren.

  A-kleuren en B-kleuren
  De A-kleuren zijn de meest gebruikte kleuren en zijn daarom iets voordeliger dan de B-kleuren. De A-kleuren betreffen de volgende kleuren:

  1. RAL 7016 (Antraciet grijs)
  2. RAL 7021 (Zwartgrijs)
  3. RAL 9001 (crème wit)
  4. RAL 9005 (zwart)
  5. RAL 9016 (wit)

  Kleur monster
  Wilt u een monster ontvangen? Voor de meest bestelde kleuren, waaronder wit (RAL 9016), zwart (RAL 9005), antraciet grijs (RAL 7016) kunt u online een monster bestellen

  Speciale verf-behandelingen voor kustgebieden
  Op aanvraag is er tevens een speciale verf behandeling beschikbaar, waardoor de kozijnen beter bestand zijn tegen het zout. Dit is bijvoorbeeld in kustgebieden absoluut aanrader. Deze uitvoering is enkel op aanvraag beschikbaar.

 • Glad en structuur
  Naast de kleur mogelijkheid kunt u een lak structuur kiezen. Standaard ziet u vaak de normale gladde lak welke op onze website te bestellen is onder de noemer ‘Glad’. Daarnaast bieden wij een structuurlak aan welke laatste jaren steeds vaker wordt gebruikt. Onderstaand vindt u 2 voorbeelden in de kleur antraciet (RAL 7016):

  Aluminium kozijnen met gladde lak
  Aluminium kozijnen met structuur lak
  Glad
  Structuur