Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Particulier
Zakelijk

Alles over het opmeten van onze horren


Wilt u een hor voor uw raam of deur? Vindt hier onze mogelijkheden en instructies hoe u dient op te meten voor een correcte montage. Twijfelt u over het opmeten? Neem dan gerust contact met ons op.


Plisse hordeur

Inzethor

Klemhor

Plisse hordeur
Opmeten plissé hordeuren in de dag
Als u dit product gaat bestellen, is het belangrijk om de juiste maten door te geven. De plisse is op diverse manieren te monteren. De plisse hordeur wordt vaak tussen de dag gemonteerd. Dit wordt vaak gedaan bij de hef schuifpui of een naar buiten draaiende houten deur. U meet in dit geval de breedte en de hoogte van de deuropening op. Let op dat bij een hef schuifpui de onderdorpel vaak afloopt en dat u hiervoor het schuine dorpel profiel moet bestellen.

  • Verticale doorsnede met verschillende type dorpels:


Inzethor
Het is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft als u uw inzethor gaat bestellen. Let erop dat u de dagmaat van uw raamopening meet. Dit wil zeggen dat u de afmetingen tussen de kozijnstijlen moet meten, zowel horizontaal als verticaal. De inzethorren plaatst u in het kozijn, hierdoor is een inzethor alleen geschikt voor kunststof draai- en kiepramen.

Klemhor
Het is belangrijk dat u de juiste maten doorgeeft als u uw klemhor gaat bestellen. Let erop dat u de kleinste dagmaat van uw raamopening meet. Dit wil zeggen dat u de afmetingen tussen de kozijnstijlen moet meten, zowel horizontaal als verticaal. De klemhorren plaatst u in het kozijn, hierdoor is een klemhor alleen geschikt voor aluminium draai- en kiepramen.

BESTEL UW HOR