Winkelwagen 0

€ 0,00

 • Scherpe prijzenScherpe prijzen
 • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
 • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
 • Ook rolluiken en zonweringOok rolluiken en zonwering

Horren

Plisse hordeur

Meest gekozen

Plisse hordeur

Vanaf

€ 259,99
Inzet hor hoek

Meest gekozen

Inzethor

Vanaf

€ 75,00
Klemhor detail

Meest gekozen

Klemhor

Vanaf

€ 84,99
Bekijk onze instructievideo!

Bekijk onze bedrijfsvideo!

Bekijk onze instructievideo!

Service op maatService op maat

Goed geholpen!

Benieuwd hoe wij onze belofte waarmaken? Bekijk onze bedrijfsfilm.

 • Op maat gemaakt
 • Bereken in 30 seconden uw prijs
 • Slechts 5% aanbetaling!

Creon horren op maat

Horren zijn een onmisbaar element in elk huishouden dat streeft naar comfort en bescherming tegen insecten. Bij Creon Kozijnen begrijpen we het belang van effectieve horren die niet alleen functioneel zijn, maar ook esthetisch aantrekkelijk. Onze horren, geproduceerd in Europa, staan garant voor hoge kwaliteit en duurzaamheid. Bovendien kunnen we deze kwaliteit aanbieden tegen verrassend lage prijzen, dankzij ons unieke businessmodel waarbij klanten zelf meten en monteren.

Ervaar de voordelen van een hor Waarom kiezen voor de horren van Creon Kozijnen?

Creon Kozijnen onderscheidt zich door het gebruik van premium materialen en fabricageprocessen die voldoen aan de strenge Europese standaarden. Onze horren zijn niet alleen sterk en duurzaam maar ook ontworpen om naadloos aan te sluiten bij diverse raam- en deurstijlen. Door klanten zelf de metingen en montage te laten uitvoeren, kunnen we de kosten significant verlagen zonder in te leveren op kwaliteit. Dit doe-het-zelf concept biedt tevens een flexibele oplossing voor huiseigenaren die hun woonruimtes graag persoonlijk aanpassen.

Assortiment horrenAssortiment horren

Ons assortiment omvat een verscheidenheid aan opties, waaronder inzethorren, klemhorren en plissé hordeuren. Deze producten zijn beschikbaar voor allerlei soorten ramen en deuren, van standaard afmetingen tot op maat gemaakte oplossingen. Elk type hor heeft specifieke voordelen, of het nu gaat om eenvoudige installatie, maximale ventilatie, of superieure insectenwering. Ongeacht de gekozen oplossing, onze horren verbeteren de leefkwaliteit door een effectieve barrière te bieden tegen insecten en pollen.

De voordelen van een hor De voordelen van een hor

De voordelen van het installeren van horren zijn veelzijdig. Ze bieden niet alleen bescherming tegen ongewenste insecten maar verbeteren ook de luchtkwaliteit binnen door frisse lucht binnen te laten en pollen en stofdeeltjes buiten te houden. Bovendien zorgen ze ervoor dat het natuurlijke licht binnen kan komen zonder dat het zicht naar buiten wordt belemmerd.

Een correcte installatie van horren begint met nauwkeurig meten. Creon Kozijnen biedt uitgebreide handleidingen en video's die het inmeten en monteren vereenvoudigen. Deze zelfhulpmiddelen zijn ontworpen om klanten stap voor stap door het proces te leiden, waardoor het zelf installeren van horren niet alleen haalbaar maar ook eenvoudig is. Met deze aanpak zorgen we dat elke hor perfect past en functioneert zoals bedoeld.

Het bestelproces en klantondersteuningHet bestelproces en klantondersteuning

Het bestellen bij Creon Kozijnen is ontworpen voor gebruiksgemak. Klanten kunnen gemakkelijk navigeren op onze website, de gewenste producten selecteren en het bestelproces voltooien. Mocht je vragen hebben of ondersteuning nodig hebben, dan staat onze klantenservice altijd klaar om u te helpen. Na de aankoop blijven we beschikbaar voor advies en assistentie, waardoor elke klant verzekerd is van tevredenheid. Creon Kozijnen heeft niet voor niets al 4000+ positieve reviews op Trustpilot!

We nodigen je uit om zelf de kwaliteit en het comfort van onze horren te ontdekken. Bekijk ons uitgebreide assortiment en profiteer van de duidelijke inmeet- en montagevideo's die wij bieden. Creon Kozijnen streeft ernaar om jouw leefomgeving te verbeteren met hoogwaardige en betaalbare oplossingen. Start vandaag nog met het transformeren van uw huis met onze topkwaliteit horren!

 • Scherpe prijzenScherpe prijzen
 • Alleen de beste kwaliteit Alleen de beste kwaliteit
 • Zelf afhalen of brengserviceZelf afhalen of brengservice
 • Ook rolluiken en zonweringOok rolluiken en zonwering