Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00

Op maat gemaakt    Bereken in 30 seconden prijs    Slechts 5% aanbetaling!

Aluminium schuifpui

Kies een model om de prijs te berekenen.

  • Op maat gemaakt
  • Bereken in 30 seconden prijs
  • Slechts 5% aanbetaling

Klanten geven ons gemiddeld een 9!

Hulp nodig?

Wilt u meer informatie over dit product of over het bestellen hiervan? Onze medewerkers staan voor u klaar. Neem telefonisch contact met ons op of stuur uw vraag in via het contactformulier.

Voordelen aluminium schuifpui

Bij Creon vindt u aluminium schuifpuien van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. De aluminium schuifpui is in iedere RAL kleur te verkrijgen en zijn daarom geliefd bij een groot publiek, iedereen kan hiermee zijn eigen stijl en sfeer creëren. Daarnaast is aluminium duurzaam materiaal, waardoor u er gemakkelijk jaren plezier van zult hebben. Meer onderhoud dan af en toe eens schoonmaken is niet nodig. Schuren en verven is verleden tijd. Tevens worden er bij onze aluminium schuifpui gebruik gemaakt van een constructie die zeer inbraakwerend is, goed bestand is tegen warmte en werkt geluiddempend.

In ons assortiment van aluminium schuifpuien vindt u twee typen schuifpuien. De Visoglide en de Ultraglide. Het verschil tussen deze twee puien is dat de Visoglide een schuifraam is en de Ultraglide een hefschuifpui. Beide zijn van het merk Aliplast. Een aluminium schuifraam is ideaal voor de kleinere schuifpui. Indien de afmetingen groter worden en/of u gebruikt wenst te maken van triple glas, kies dan voor onze aluminium hefschuifpui. Beide schuifpuien zijn eenvoudig te bedienen. Bij de hefschuifpui zult u met de klink eerst het schuifgedeelte liften en hierna pas schuiven waardoor de inbraakveiligheid en isolatie net wat beter is ten opzichte van het schuifraam.

Of u nu een raam nodig heeft voor de dakkapel of u wilt een nieuwe pui. Wij bieden online diverse opties aan. Geen ingewikkeld gedoe met een prijs per m2, maar direct de prijs van het schuifpui inclusief al uw wensen.

Duurzaam
Onderhoudsvriendelijk
In iedere RAL kleur te bestellen
Veiligheid
Isolerend

Waarom Creon Kozijnen?

Wij bieden uitsluitend aluminium kozijnen van de beste kwaliteit. Doordat wij geen fysieke winkel hebben, kunnen wij besparen op de kosten en steken wij dit in het leveren van hoogwaardige producten. Naast kwaliteit vinden wij service ook heel belangrijk. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de aluminium kozijnen, zodat u goed op de hoogte bent van de verschillende mogelijkheden wanneer u een aankoop wilt doen. Ook nadat u een product besteld heeft, kunt u bij ons terecht voor vragen of opmerkingen. Wij vinden uw eindresultaat belangrijk en daarom zullen wij ons best doen om het beste resultaat bij u te bereiken.

Weet waar u aan toe bent, bereken direct de prijs online
Slechts 5% aanbetaling
Thuisbezorgd in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden)
Bewezen product, Creon bestaat sinds 2010 en sinds die periode gingen veel klanten u voor
Bezoek onze showroom in Hardinxveld-Giessendam of bezoek onze online showroom