Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Particulier
Zakelijk

Algemene onderwerpen Creon Kozijnen


Hier hebben we voor u een aantal zaken uiteen gezet welke belangrijk zijn ofwel voor het bestellen of na het bestellen. Denk hierbij aan wat als u een bestelling wilt wijzigen, wat zijn de garantie voorwaarden ect. Klik op de onderwerpen hierboven om meer hier over te lezen. Hieronder hebben we in het kort de meest gestelde vragen voor u uitgewerkt:

Hoe komen de kozijnen van Creon zo voordelig?
Wij kunnen onze kozijnen zo voordelig aanbieden, doordat u bij ons geen montagekosten heeft. Wij geloven in een concept waarbij u het kozijn zelf monteert. Uiteraard staat u er niet alleen voor. Wij bieden u een duidelijke montage instructie, daarnaast staat ons team van specialisten telefonisch en per e-mail voor u klaar. Mocht u er niet uitkomen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Worden de kozijnen ook gemonteerd?
Creon richt zich uitsluitend op de verkoop van kozijnen. Hierdoor kunnen wij u de beste prijs / kwaliteit bieden.
U staat er uiteraard niet alleen voor bij het inmeten en monteren. Onderstaande video laat in het kort een voorbeeld zien van de montage van een kunststof kozijn. Daarnaast kunt u uw vragen omtrent de montage altijd kwijt bij ons team van specialisten.

Het komt ook veel voor dat onze klanten online de kozijnen bestellen en een monteur/timmerman in hun eigen regio c.q. kennissenkring zoeken.