• Op maat gemaakt
 • Direct online prijs
 • Slechts 5% aanbetaling
Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760

Uw kozijnen online voordelig bestellen? Creon biedt u de beste prijzen en kwaliteit kozijnen!

Tussen welke profielen aluminium kozijnen kunt u kiezen?

Creon kozijnen heeft 5 verschillende type aluminium profielen. Elk profiel heeft zijn eigen specifieke kenmerken en uitstraling. Hieronder worden de verschillen profielen stuk voor stuk uitgelegd.

 • Aluminium kozijnprofiel: Aliplast Imperial
  • Aliplast imperial Het Aliplast Imperial profiel is het standaard profiel voor aluminium kozijnen en aluminium deuren.

   Het profiel heeft een inbouw diepte van 65 mm en is voorzien van 3 kamers. Het profiel is thermisch onderbroken, wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning.

   Het profiel is beschikbaar met een aanslag van 22 mm als zonder deze aanslag en kan daarnaast in iedere RAL kleur worden uitgevoerd. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++).

   Download technische tekening Aliplast Imperial met aanslag
   Download technische tekening Aliplast Imperial zonder aanslag
 • Aluminium kozijnprofiel: Aliplast Superial
  • Aliplast superialHet profiel Aliplast Superial is de opvolger van het Aliplast Imperial profiel voor aluminium kozijnen en aluminium deuren.

   Het profiel kenmerkt zich door verbeterde isolerende eigenschappen. Dit is terug te vinden in de inbouwdiepte welke geen 65 mm is maar 75 mm. Het grote verschil is dat de glasvezelversterkte polyamide profielen in het midden breder zijn en daarmee beter isoleren.

   Het profiel is beschikbaar met een aanslag van 22 mm als zonder deze aanslag en kan daarnaast in elke RAL kleur worden uitgevoerd. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met triple glas welke een waarde heeft van 0,6 Ug.

   Download technische tekening Aliplast Superial met aanslag
   Download technische tekening Aliplast Superial zonder aanslag
 • Aluminium schuifpui profiel: Aliplast Visoglide plus
  • Aliplast Visoglide Het Aliplast Visoglide plus profiel is het standaard profiel voor aluminium schuifpuien.

   De inbouw diepte van dit profiel is 118 mm en is voorzien van 3 kamers. Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde uitgevoerd zijn in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning.

   Het profiel is beschikbaar zowel met een aanslag van 20 mm als zonder aanslag en kan in elke RAL kleur worden uitgevoerd. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++). De maximale hoogte van dit profiel is 2500 mm. Voor grotere constructies en hefschuifpuien raden wij u het Aliplast Ultraglide systeem aan.

   Download technische tekening Visoglide Plus onderzijde zonder aanslag
 • Aluminium schuifpui profiel: Aliplast Ultraglide
  • Aliplast UltraglideHet Aliplast Ultraglide profiel is de grote variant van het Aliplast Visoglide plus systeem. Standaard wordt dit profiel voorzien van een hef schuif mechanisme, waardoor het schuivende gedeelte lichter schuift.

   De inbouw diepte van dit profiel is 153 mm en is voorzien van 3 kamers. Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw woning.

   Het profiel is beschikbaar zowel met een aanslag van 22 mm als zonder aanslag en kan in elke RAL kleur worden uitgevoerd. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd met dubbel glas welke een waarde heeft van 1.1 Ug (ook wel bekend als HR++).

   Download technische tekening Ultraglide onderzijde zonder aanslag
 • Aluminium vouwdeur profiel: Aliplast NEW Panorama
  • Aliplast PanoramaHet systeem Aliplast New Panorama wordt gebruikt voor het maken vouwwanden (ook wel harmonicadeuren genoemd).

   Het profiel is 74,5 mm diep en is voorzien van 3 kamers. Vouwwanden zijn absoluut een meerwaarde voor uw woning. Op de website vindt u de 3, 4 en 5 delige variant. Het profiel is thermisch onderbroken wat inhoudt dat de buitenzijde en binnenzijde zijn uitgevoerd in aluminium met daartussen een glasvezelversterkte polyamide profiel. Dit profiel voorkomt dat het profiel een koudebrug is voor uw onderneming. Standaard wordt dit profiel uitgevoerd in dubbelzijdig gelaagd glas (veiligheidsglas HR++).

   Type onderdorpel 5010 en 5170
   Het Aliplast New Panorama systeem bieden wij aan met 2 verschillende typen onderdorpels. De 5010 is de standaard onderdorpel en optioneel kunt u de 5170 bestellen. De 5170 is een vlakke onderdorpel welke een afsluiting met borstels heeft en wordt veelal toegepast in horeca gelegenheden. Nadeel van deze onderdorpel is dat water sneller naar binnen kan komen en tocht kan veroorzaken bij de vloer. Bij deze onderdorpel is het dus absoluut noodzakelijk voorzieningen te treffen t.b.v. de afwatering.

   Harmonicadeur profiel 5010Harmonicadeur profiel 5170
   Onderdorpel 5010
   Onderdorpel 5170
   Download technische tekening New Panorama onder detail buitendraaiend 5010
   Download technische tekening New Panorama onder detail buitendraaiend 5170
   Download technische tekening New Panorama zijdetail buitendraaiend