Maatwerk kozijnen tegen de scherpste prijs
0 items
t.w.v. € 0,00
Vragen? Bel ons! 0184 - 760 760
Thuiswinkel Waarborg     Betaal met iDeal

De beste prijs voor uw gevelbekleding; slechts € 52,99 per lengte

Gevelbekleding


Goede gevelbekleding is van groot belang voor uw woning. Creon biedt u kunststof gevelbekleding van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Dit is een kunststof gevelpaneel dat volledig recyclebaar is.

 

Gevelbekleding

Milieuvriendelijk

De gevelbekleding is gemaakt van een duurzaam kunststof en is niet van echt hout te onderscheiden. Als u op zoek bent naar een natuurgetrouwe en milieuvriendelijke gevelrenovatie, dan is de gevelbekleding van Fortalit perfect voor u.


Voordelen kunststof gevelbekleding

Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen. Zo is de kunststof gevelbekleding voorzien van een Renolit folie, waardoor het onderhoudsarm is. U hoeft nooit meer te schilderen en te schuren. Een paar keer per jaar reinigen met een droge doek is voldoende om lang van uw gevelbekleding te kunnen genieten.


Uiterlijk gevelbekleding

De gevelbekleding heeft een luxe uitstraling. Door de verfijnde imitatie van houtstructuur zijn ze bijna niet van echt hout te onderscheiden. In tegenstelling tot hout zijn deze gevelpanelen bestand tegen elk weertype. Dit zorgt voor een lange levensduur tot wel dertig jaar!

De gevelbekleding brengt veel gemak met zich mee. Naast het feit dat ze onderhoudsarm zijn, kunt u de gevelbekleding ook nog eens heel eenvoudig monteren. Het is namelijk een kant-en-klaar product. Daarnaast biedt Creon tien jaar garantie.

 

Bent u op zoek naar een specifieke kleur en staat deze er niet tussen? Neem dan contact met ons op.