Ventilatierooster

Bij ons kunt u uw kozijnen aanschaffen inclusief ventilatieroosters. Indien u een combinatie met meerdere dezelfde ramen bestelt, houd er dan rekening mee dat de keuze die u hier selecteert van binnen uit gezien is.

Ventilatie roosterVoor de ventilatie gebruiken wij 2 verschillende merken roosters. Wij gebruiken het rooster Renson TC60 of Ducoton 10 voor dubbele beglazing, de Renson AR75 voor Triple beglazing en de Renson THM90 voor schuifpuien. De Renson TC60 is een thermisch onderbroken kleprooster voor aluminium en kunststof kozijnen met slechts 60 mm glasaftrek. De Ducoton 10 is een net iets ander type maar heeft ook maar slechts 80 mm glasaftrek. De ventilatieroosters hebben een geperforeerd binnen rooster dat dienst doet als insectenwering. Voor meer technische specificaties kunt u terecht op de website van Renson of Duco.

De roosters zijn standaard uitgevoerd met een klein palletje aan de binnenzijde van het raam. Optioneel is het mogelijk om het rooster te voorzien van een extra stang รก 1000 mm in aluminium kleur waardoor het rooster op een lager punt te bedienen is.

Daarnaast kunnen wij de ramen ook voorzien van andere type ventilatieroosters welke beschikbaar zijn binnen het assortiment van Renson. Denk hierbij aan het type Renson Invisivent. Als u naar ons doorstuurt in wat voor kozijn u deze wenst te hebben, dan kunnen wij u van meer informatie voorzien.