€982.59

€ 805,11

Schuifpui

Kunststof schuifpui voor de beste prijs / kwaliteit in Nederland

Vanaf prijs voor schuifpui: € 929,70

Rated 4.65/5 based on 3 customer reviews

* Verplichte velden

€ 805,11

Alle prijzen zijn inclusief BTW

Artikelen toevoegen aan winkelwagen
-
+
.
Beschrijving
Reviews

Kunststof schuifpui

Onze kunststof schuifpui is in maatwerk formaten leverbaar, zodat u hier altijd optimaal gebruik van kunt maken. Zo kunt u kiezen voor een breedte tussen de 1600 en 3000 millimeter, waardoor de maximale breedte enkele meters is. Met een kunstof schuifpui kunt u er op die manier heel gemakkelijk voor zorgen dat er een hoop licht in uw kamer valt en dat er daarmee een zeer prettige sfeer zal ontstaan. Wat betreft de hoogte kunt u kiezen uit een formaat tussen de 1900 en 2400 millimeter; waardoor u wat dat betreft ook alle mogelijkheden heeft. Mocht het door u gewenste formaat er toch niet tussen staan dan verzorgen wij graag een offerte op maat. Creon Kozijnen kan alle formaten specifiek voor u fabriceren.

Standaard bieden wij onze schuifpui aan met gelaagd glas aan de binnenzijde. Dit i.v.m. de veiligheid ook wel bekend onder doorval beveiliging. Wij adviseren om naast de binnenzijde ook voor de buitenzijde veiligheidsglas toe te passen (zie optie dubbelzijdig gelaagd glas). De schuifpui wordt daarnaast standaard uitgevoerd met een klink aan de binnenkant.

Prijs kunststof schuifpui berekenen

De prijs van uw kunststof schuifpui kunt u hier zelf berekenen. Dit betekent dat het niet nodig is om op een offerte van ons te wachten, al zullen we deze met betrekking tot desgewenst maatwerk natuurlijk zo snel mogelijk voor u opmaken. Door de verschillende aspecten van uw kunstof schuifpui hier in te vullen kunt u echter heel gemakkelijk zelf een prijs bepalen en op die manier zien wat het u zou kosten wanneer u voor onze kwalitatieve pui kiest. Zo kunt u uw kunststof schuifpui samenstellen aan de hand van de breedte en hoogte, maar ook door aan te geven welk type profiel u wenst en de kleur die u graag ziet. Door tenslotte ook het type glas aan te geven en in te vullen of u een ventilatierooster wenst kunt u zelf de prijs gaan berekenen van uw kunststof schuifpui. Zo weet u met onze kunstof schuifpui altijd direct waar u aan toe bent en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan. Doorgaans valt de prijs daarbij heel scherp uit, waardoor het niet nodig is om diep in de buidel te tasten voor een grote mate aan kwaliteit.

Profielen

Een kunststof schuifpui kan aan de hand van drie verschillende profielen worden samengesteld. Dit heeft te maken met de uitstraling van de kunstof schuifpui en het is dus van belang om hier goed van op de hoogte te zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor het Nederlandse Gealan profiel welke is voorzien van een verdiept profiel, Het KBE 88+ profiel is een vlak profiel standaard met drie-dubbel glas of het Trocal profiel welke is voorzien van een vlak profiel met dubbelglas. Op die manier kunt u zelf waken over de uitstraling van uw kunststof schuifpui en bepaalt u op die manier ook zelf wat de prijs van de pui zal zijn mede afhankelijk van het gekozen profiel.

Voor meer technische informatie verwijzen wij u graag naar onze technische pagina met informatie over glas en profielen. Regel linkt naar: http://www.creon-kozijnen.nl/veelgestelde-vragen/kunststof-kozijnen

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten:

  1. € 1.170,89
  2. € 761,08