Kunststof Schuifpui

Klik hier voor de robuuste Hefschuifpui 

De Premidoor Hefschuifpui is een zeer sterke en robuuste schuifpui. Deze schuifpui is beschikbaar vanaf € 1.615,20

Hef-Schuifpui

Klik hier de Premiline schuifpui

De schuifpui voor de beste prijs met eenvoudige bediening.
Beschikbaar vanaf: € 787,79

schuifpui

 

Klik hier voor de Premiline schuif - schuifpui 

De schuif - schuifpui is beschikbaar vanaf € 958,72

Hef-Schuifpui

Klik hier de kiep schuifpui

Eenvoudige kiep schuifpui voor de beste prijs / kwaliteit in Nederland.
Beschikbaar vanaf: € 929,70

kiep schuifpui

 

 

Meer informatie over de Hefschuifpui:

De Hefschuifpui is een kwalitatief top model en biedt u veel voordelen. Doordat deze schuifpui beschikbaar is in een zeer groot oppervlakte, is de lichtinval bij u binnen enorm. De bediening / het systeem is van dusdanige kwaliteit, dat u vele jaren plezier van deze schuifpui zult hebben.

Standaard is de hefschuifpui beschikbaar waarbij de schuifpui is verdeeld in 2 vlakken. Hierbij is een van de vlakken vast en het andere gedeelte kunt u schuiven. Deze schuifpui is beschikbaar vanaf € 1.615,20. Deze prijs is inclusief BTW en inclusief veiligheidsglas aan de binnenzijde.

Ook zijn er mogelijkheden waarbij beide vlakken kunnen schuiven of dat de schuifpui in meerdere vlakken is opgedeeld. Wilt u hier een offerte van ontvangen, dan dient u contact met ons op te nemen via het maatwerk formulier

Op zoek naar een aluminium schuifpui? Kijk dan eens onder het kopje aluminium kozijnen.

 
Een kunststof schuifpui biedt uitgebreide mogelijkheden en dat voor een heel scherpe prijzen. Dit komt enerzijds door het feit dat we gebruik maken van de beste materialen, terwijl u er aan de andere kant op kunt rekenen dat we de prijzen heel laag houden. Een kunstof schuifpui is op die manier voor een heel scherpe prijs beschikbaar en hoeft er dus helemaal niet voor te zorgen dat de kosten snel oplopen. De kwaliteit is wel zeer hoog, waardoor de schuifpui gemakkelijk een aantal jaren mee zal gaan en zo voor veel plezier en gemak zal zorgen.

Prijzen kunststof schuifpuien

De prijzen van uw kunststof schuifpui kunt u bij ons gewoon zelf berekenen. Zo is het niet nodig om een offerte aan te vragen en hier vervolgens een bepaalde tijd op te wachten, maar kunt u gewoon zelf berekenen wat de kunstof schuifpui zal gaan kosten. Zo weet u direct waar u aan toe bent en kunt u helemaal zelf bepalen of het in te passen valt binnen uw budget. Hierbij staat er geen hongerige verkoper in uw nek te hijgen, waardoor u alles op uw gemak kunt bekijken en zo een goede keuze kunt maken.

 

Wanneer u nog niet eerder gebruik gemaakt heeft van een kunststof schuifpui zijn we natuurlijk wel altijd bereikbaar voor uw vragen of opmerkingen. De deskundige medewerkers van onze klantenservice staan u graag te woord en kunnen u op die manier desgewenst een toelichting geven op de berekende prijzen. Zo weet u met een kunstof schuifpui in ieder geval zeker dat u niet teveel betaalt en kunt u tegen een scherpe prijzen optimaal genieten van het vele licht in uw kamer. Dit is namelijk een van de grote voordelen van een mooie schuifpui en kunststof is daarbij het ideale materiaal.