Gevelbekleding

Klik hier voor ons Fortalit gevelbekleding assortiment

Gevelbekleding blijvend in prijs verlaagd. Van € 57,87 euro nu voor € 47,43 euro per lengte. Bestel uw gevebekleding nu online.

Fortalit is volledig recyclebare gevelbekleding voor nieuwbouw- én renovatieprojecten. Het product onderscheidt zich op de gevelmarkt door de unieke prijs/kwaliteit verhouding. 
Daarnaast heeft Fortalit diverse gunstige producteigenschappen: duurzaam, onderhoudsarm, UV bestendig en eenvoudig te monteren. Kortom: met Fortalit als gevel- en dakrandbekleding zit u gegarandeerd goed!

gevelbekleding

 

Enkele belangrijke voordelen van fortalit gevelbekleding:

  • - Beschikbaar vanaf 47,43 per lengte
  • - Kunststof gevelbekleding
  • - Voorzien van hoogwaardige Renolit folie
  • - 10 jaar garantie
  • - Kant en klaar product
  • - Eenvoudige verwerking
  • - Onderhoudsarm

 

Het Fortalit systeem is beschikbaar in diverse renolit kleuren, zoals creme, blauw, antraciet, groen, wijnrood en nog vele andere.

Beschikbare RAL kleuren

Klik hier voor ons Fortex gevelbekleding assortiment


Somfy remote control

Met gevelbekleding van Fortex heeft u de uitstraling van hout en de gunstige eigenschappen van kunststof. De panelen zijn licht van gewicht en kunnen daardoor zelfs door één persoon eenvoudig gemonteerd worden. Daarbij kan men met het dubbele rabatdeel van Fortex, verkrijgbaar in verschillende kleuren, in één keer ca. 1,5 m2 bekleden. Ideaal bij omvangrijke projecten, waar een snelle verwerking gewenst is! Bijzonder aan Fortex is verder de unieke UV-Filter. Dankzij een speciale samenstelling van grondstoffen worden de panelen ten opzichte van vergelijkbare producten minder warm van binnen. Dit resulteert in een veel stabieler product.